Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Cuina Mediterrània amb arrels Eivissenques

Des de la nostra cuina, us proposem una selecció de plats per descobrir l’univers de textures, colors i sabors que ofereix la gastronomia mediterrània. A més de la carta el nostre maître Vicent Tur els oferirà una selecció de suggeriments que varia segons la temporada.

NOSTRA CARTA

ENTRANTS FREDS

Carpaccio de tonyina vermella amb vinagreta cítrica de soja

Carpaccio de vedella amb vinagreta de mandarines i burballes de formatge maonés i parmesà

Mi-cuit d’ànec amb poma i formatge de cabra caramel·litzada

Ensalada de conill escabetxat amb les seues verduretes, galetes fortes i endívia arrissada

Ensalada mezclum tipus Cèsar de peixos fumats variats amd anet

Ceviche de llobarro acompanyat de sorbet de llima

ENTRANTS CALENTS

Carpaccio de tonyina vermella amb vinagreta cítrica de soja

Tartar de bou Can Berri Vell tallat amb ganivet artesà i quenelle de gelat de mostassa

Mi-cuit d’ànec amb poma, formatge de cabra caramel·litzat i tostes de pà d’algues

Ensalada d’exqueixada de bacallà amb patató, tomates i pebreres confitades i olivada d’olives negres.

Mesclum de vuit fulles amb tres escabetxos, terra, mar i muntanya sobre base de quinoa

Salmorejo amb remolatxa vermella sobre un trempat fresc de cigales

CARNS

Bestiar rostit en dos temps, farcit vegetarià de trompetes i un toquet de Malvasia de Can Rich

Porquet confitat amb oli d’Hojiblanca aromatitzat amb taronja

Coua de bou amb botifarró blanc, vermut eivissenc, patates i col amb gel de menta i alfàbega

Presa de porc ibèric farcida de formatge de cabra i ceps, salsa de gerds i patates “revolconas” amb un toc eivissenc

Magret d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez, polenta de formatge d’ovella i préssecs amb pomes flamejades

PEIX

Llom de tonyina vermella amb cruixent de dacsa i salsa de soja i Valderreyes

Lluç de palangre sobre arròs cremós amb salsa verda i pinzellades  d’oli amb all

Bacallà glassejat amb allioli i mel sobre peus de porc amanits amb vainilla i albercocs

Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanagues i cítrics aromatitzada de tòfona blanca

Calamars amb sobrassada, peus de porc, roca de la seua tinta i toc de fumat