Slide background
Slide background
Slide background

Cuina Mediterrània amb arrels Eivissenques

Des de la nostra cuina, us proposem una selecció de plats per descobrir l’univers de textures, colors i sabors que ofereix la gastronomia mediterrània. A més de la carta el nostre maître Vicent Tur els oferirà una selecció de suggeriments que varia segons la temporada.

NOSTRA CARTA

ENTRANTS FREDS

Carpaccio de tonyina vermella amb vinagreta cítrica de soja

El nostre carpaccio de vedella reinventat, amb brots d’api de muntanya, suc de pebreres torrades i formatge curat de Maó

Mi-cuit d’ànec amb poma, formatge de cabra caramel·litzat i tostes de pà d’algues

Tartar de bou amb rovell d’ou curat en soja i gelat de mostassa

Ensalada Caesar de pollastre pagès, crocants de porc negre i pa d’espècies

Ensaladilla especial amb patató, ou pagès i círvia

ENTRANTS CALENTS

Croquetes amb els sabors d’Eivissa: sobrassada, formatge de cabra i mel de flors (6 unitats)

Crema de xirivia amb petxines confitades i mojo verd (v)

Raviolis farcits de botifarreta dolça amb salsa de ceps(v)

Ous estrellats amb sobrassada i un revoltim de bolets silvestres(v)

Arròs verd de sèpia amb rap confitat i una escuma cítrica d’alls tendres

Polp a la graella sobre un cremós de Romescu amb taronja i quenelle fumada de patató i albergínia

CARNS

Bestiar farcit rostit a baixa temperatura sobre una Parmentier de fonolls, toquet de Malvasia i galeta d’arròs vermell

Porquet confitat dins arbequina d’Eivissa, aromatitzat amb taronja i amb un flamejat de pomes i préssec

Filet de bou amb foie, salsa de cama-secs i trufa acompanyat d’una lassanya de patata eivissenca bicolor

Galtes de porc ibèric guisades amb vi negre i aromes de regaléssia i pera

Magret d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez, polenta de formatge d’ovella i unes peres caramel·litzades amb balsàmic

PEIX

Llom de tonyina vermella amb cruixent de dacsa fulles de begònia i una salsa de soja i vi dolç

Bacallà confitat amb vainilla sobre un guisat tradicional de callos de vedella

Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanagues i cítrics aromatitzada de tòfona blanca

Calamars amb sobrassada, peus de porc, roca de la seua tinta i toc de fumat

POSTRES

Mousse de tres xocolates en les seues textures

“Torrija” caramel·litzada sobre salsa de farinetes i gelat de mel

Pastís dels nostres limons en format desestructurat

Homenatge a la llet de cabra: semifred, escuma i gelat amb figues

Flaó en dos conceptes, tradició i revisió actual

Pinya caramel·litzada amb escuma de fruita de la passió i gelat de coco amb rom

Tiramisu en copa amb bescuit de garrova i escuma de cafè caleta

(v) Plat disponible en versió vegetariana