Slide background
Slide background
Slide background

Cuina Mediterrània amb arrels Eivissenques

Des de la nostra cuina, us proposem una selecció de plats per descobrir l’univers de textures, colors i sabors que ofereix la gastronomia mediterrània. A més de la carta el nostre maître Vicent Tur els oferirà una selecció de suggeriments que varia segons la temporada.

NOSTRA CARTA

ENTRANTS FREDS

Carpaccio de tonyina vermella amb vinagreta cítrica de soja

El nostre carpaccio de vedella reinventat, amb brots d’api de muntanya, suc de pebreres torrades i formatge curat de Maó

Mi-cuit d’ànec amb poma, formatge de cabra caramel·litzat i tostes de pà d’algues

Albergínia verda en dos textures amb sardina fumada, musclos i una escuma d’aigua marina i cervesa de l’illa (v)

Ensalada de pebreres torrades i conill escabetxat, galletes fortes i canonges

Crema de les nostres carabasses amb llagostins saltejats i cruixents de pa de garrova

ENTRANTS CALENTS

Raviolis farcits de botifarreta dolça amb salsa de ceps (v)

Ous estrellats amb sobrassada i un revoltim de bolets silvestres (v)

Arròs vermell de sépia i gambot amb all i oli d’all negre. Varietat Albufera

Cansalada confitada a baixa temperatura amb teriyaki de Malvasia, espardenyes i hummus de pèsols verds

Frita de calamar al nostre estil amb gató fumat, escuma de bastenagues i cruixents de patató

Pop a la graella sobre cremós de romesco a la taronja, escuma de bergamota i herba llimona

CARNS

Bestiar rostit en dos temps, farcit vegetarià de trompetes i un toquet de Malvasia de Can Rich

Porquet confitat amb oli d’Hojiblanca aromatitzat amb taronja

Filet de bou amb foie, salsa de cama-secs i trufa acompanyat d’una lassanya de patata eivissenca bicolor

Presa de porc ibèric farcida de formatge de cabra i ceps, salsa de gerds i patates “revolconas” amb un toc eivissenc

Magret d’ànec amb salsa de Pedro Ximénez, polenta de formatge d’ovella i préssecs amb pomes flamejades

PEIX

Llom de tonyina vermella amb cruixent de dacsa fulles de begònia i una salsa de soja i vi dolç

Llom de rajada confitat amb fonoll marí sobre un gazpachuelo groc amb tocs de safrà

Bacallà glassejat amb allioli i mel sobre peus de porc amanits amb vainilla i albercocs

Turbot al forn sobre una crema caramel·litzada de pastanagues i cítrics aromatitzada de tòfona blanca

Calamars amb sobrassada, peus de porc, roca de la seua tinta i toc de fumat

(v) Plat disponible en versió vegetariana